Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > RailWorks

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-22-2012, 12:31 PM   #46
Wotawally
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 318
Posts: 2,729
OK - if you have all the necessary repaints, did you clear the blueprints cache?
Wotawally is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2012, 12:38 PM   #47
roballen55
 
Join Date: Jun 2010
Reputation: 156
Posts: 2,134
Some of my scenerio's dont work,,SBHH,,mainly becauce of re-skins i have put on.
roballen55 is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2012, 12:58 PM   #48
Clemmo47
 
Join Date: Aug 2009
Reputation: 268
Posts: 3,345
Yes Wally. Trying again now with different reskins of the 43 XC and WRcs 37 0r 47 whatever.I deleted blueprints in Assets /Kuju and wherever else and I'll clear cache again.
Stupid game.

edit: Finally after some hours. I had to swap the 43 Xc and the WRCS one and fiddle about with all sorts. It better work now
http://img688.imageshack.us/img688/8...0922210411.jpg

Now I'll try this one. Late night ahead
http://www.uktrainsim.com/getthumbs/...Mcrat%20PM.jpg
Sunset of the Sulzers (UKTS)

Last edited by Clemmo47: 09-22-2012 at 01:56 PM.
Clemmo47 is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2012, 11:31 AM   #49
freon warrior
 
Join Date: Dec 2010
Reputation: 0
Posts: 101
Still no King, have raised a ticket.
freon warrior is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2012, 01:07 PM   #50
michbret
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 93
Posts: 755
Yes, still no King, No Flying Scotsman and no Us Wagon Pack (RSDL).

Resent a ticket again.
michbret is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2012, 01:16 PM   #51
Class76
 
Join Date: Mar 2011
Reputation: 313
Posts: 3,829
Quote:
Originally Posted by michbret View Post
Yes, still no King, No Flying Scotsman and no Us Wagon Pack (RSDL).

Resent a ticket again.
Same here! I've sent three make em have it!
Class76 is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2012, 04:39 AM   #52
zarker
 
Join Date: May 2008
Reputation: 92
Posts: 910
something else strange is going on.
I ran Package manager on both my current game (in steam) and my back up (outside steam) which I took right before the upgrade. There are discrepancies.

I have a load of stuff not in package manager list, some still exist in the game nevertheless, some dont. So what happens if I do a verify-cache, will it remove the ones that are not in the list?

missing assets from package manager:
8f pack
acela
a3 flying scotsman
bristol-exeter
class 02 pack
class 111 pack
class 170 pack
class 325 express mail
class 33 pack
class 67 jubilee
class 67 pack
class 70 pack
class 76 & 77 pack
Falmouth branch line
horseshoe curve
project platform
woodhead line
west coast main line

I have a ticket open with steam for the missing scotsman, but not sure who to raise a with for this one? who is it maintains the package manager list - RSC or Steam?
zarker is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2012, 04:58 AM   #53
Wotawally
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 318
Posts: 2,729
There is no problem for you here. The package manager is basically for you to pack and unpack assets. Steam know what files to verify, and (apart from the update ) they never remove files.

If you are concerned: go to Railworks>PackageInfo of your backup and copy it, or just the contents, to your Steam installation

Last edited by Wotawally: 09-24-2012 at 05:02 AM. Reason: Extra info.
Wotawally is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2012, 05:00 AM   #54
tcdmail
 
Join Date: Sep 2007
Reputation: 0
Posts: 38
Give them some time to fix this, they will ensure everything you may have purchased will become available but they are having probably huge support/fix load because of the new release.

See also this thread: http://forums.steampowered.com/forum....php?t=2947919
tcdmail is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2012, 05:00 AM   #55
kempie
 
 
 
Join Date: May 2012
Reputation: 0
Posts: 5
This is rather weird, every post, i've read somthing like "missing king", but i've got my king installed and works, baring in mind i did uninstall my RW before the upgrade, i am how ever missing a few things tho, most of them from TS2012.

But most of the missing content arn't missing just not loading, i search my TS2013 files and found most of the missing DLC, but ingame they missing, i've searched though all the menu's but none show, how ever in the editor i can load and place them, working with no errors. still can't work out why this is, anyone?
kempie is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2012, 05:12 AM   #56
zarker
 
Join Date: May 2008
Reputation: 92
Posts: 910
Ok thanks
I'm sure they have so many emails already that they wont find mine if I raised one for a few weeks anyway. So I might as well wait and see...

Wota: Thanks for the tip, but I'll leave that until after all this has been cleared up then copy it over if there's still stuff missing from it.

Last edited by zarker: 09-24-2012 at 05:16 AM.
zarker is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2012, 05:15 AM   #57
Wotawally
 
Join Date: Jan 2011
Reputation: 318
Posts: 2,729
Quote:
Originally Posted by zarker View Post
Ok thanks
I'm sure they have so many emails already that they wont find mine if I raised one for a few weeks anyway. So I might as well wait and see...
Yes please - don't hold them up. I want my King's back.
Wotawally is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2012, 08:37 AM   #58
buckeye
 
Join Date: Feb 2010
Reputation: 0
Posts: 10
Empty Files

My Railworks.exe file is only 8.00KB in size which means I can't even get to the menu page. Bring back a working simulator please.
Buckeye
buckeye is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2012, 08:59 AM   #59
HazySarkany
 
 
 
Join Date: Aug 2009
Reputation: 857
Posts: 2,067
Quote:
Originally Posted by buckeye View Post
My Railworks.exe file is only 8.00KB in size which means I can't even get to the menu page. Bring back a working simulator please.
Buckeye
Maybe you should just delete it (or move it somewhere else) and then do the local files verify operation? Steam should fix it for you.
HazySarkany is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2012, 08:59 AM   #60
YouCanotBSerius
 
Join Date: Jun 2012
Reputation: 0
Posts: 10
Well railworks came up with the correct name 20(13)... unlucky, well i'm not purchasing anything else off steam until the get their act in order when they are raking in millions off the suspecting public. Its disgraceful for them to take your hard earned money just to play along as if nothing has happened.
YouCanotBSerius is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > Q - S > RailWorks


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 09:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.