Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Counter-Strike: Global Offensive

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-03-2012, 02:52 PM   #1
MIEZOO
 
 
 
Join Date: Feb 2009
Reputation: 4
Posts: 167
Error Code (55)

From last update "Counter-Strike: Global Offensive updated with two new maps" i'm keep geting same error "The Steam servers are too busy to handle your request for Counter-Strike Global Offensive. Error Code (55)" when i try to play CS:GO,what can i do to fix that error or when wil be fixed?!

Verify integrity of game cache - done.

Last edited by MIEZOO: 10-03-2012 at 03:03 PM.
MIEZOO is offline  
Reply With Quote
Old 10-03-2012, 03:05 PM   #2
stephenbarnes
 
 
 
Join Date: May 2011
Reputation: 4
Posts: 5
I bet you are in the Steam client beta(the one with The Big Picture.) If this is the case do this:

-Click on View, then click on Settings.
-Under the Account tab, look at the Beta participation section. You will want to OPT OUT of the beta participation.
-Click OK, and it should ask you to restart steam.
-If done correctly, you will see Steam restart and start updating

Now try to play the game. Please confirm if this worked.
stephenbarnes is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2012, 04:31 PM   #3
MIEZOO
 
 
 
Join Date: Feb 2009
Reputation: 4
Posts: 167
Thumbs up

Yes is working and game start if i swich back to steam beta(with big picture).
MIEZOO is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2012, 04:34 PM   #4
AdowTatepBR
 
Join Date: Nov 2011
Reputation: 0
Posts: 8
Unhappy

Won't worked here. Any help!?
AdowTatepBR is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2012, 04:41 PM   #5
intelect0
 
Join Date: Jun 2011
Reputation: 0
Posts: 6
I'm having the same exact issue, but with Portal 2.

I'm in the Big Picture beta. I tried to opt out, but even thought steam displays my account as NOT in the beta (in the Account Settings windows), I can still access the Big Picture via that circular button on the upper right corner of the main screen.

This issue happened today after I verified integrity of game cache. I don't know how to solve this...
intelect0 is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2012, 04:48 PM   #6
intelect0
 
Join Date: Jun 2011
Reputation: 0
Posts: 6
Steam just got updated. After restarting it, the Big Picture button disappeared from my main screen (as I was expecting, as I had opted out) and Portal 2 could be opened again.

Weird.

Now I'm afraid to verify game cache and to return to Big Picture.
intelect0 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2012, 01:27 AM   #7
matthewzz
 
 
 
Join Date: Sep 2011
Reputation: 32
Posts: 182
Quote:
Originally Posted by intelect0 View Post
Steam just got updated. After restarting it, the Big Picture button disappeared from my main screen (as I was expecting, as I had opted out) and Portal 2 could be opened again.

Weird.

Now I'm afraid to verify game cache and to return to Big Picture.
i updated steam and it worked even after i switched to the beta again and im pretty sure the game cache had nothing to do with it, just a coincidence with the beta
matthewzz is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2012, 01:39 AM   #8
Devastator_toon
 
 
 
Join Date: Feb 2009
Reputation: 14
Posts: 322
got same problem now..
Devastator_toon is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2012, 06:14 AM   #9
alsonlaw9936
 
Join Date: May 2009
Reputation: 0
Posts: 13
same here
alsonlaw9936 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2012, 06:18 AM   #10
grumpytrooper
 
Join Date: Nov 2011
Reputation: 7
Posts: 58
read the several other forum posts for the fix
grumpytrooper is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2012, 06:58 AM   #11
liamdawe
 
Join Date: Feb 2010
Reputation: 0
Posts: 56
I had the same issue for two days, you need to opt out of the beta, steam will restart.

Close steam again and open it, it will then update back to old version and it will work.
liamdawe is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2012, 08:23 AM   #12
Sergmeister22
 
 
 
Join Date: Dec 2009
Reputation: 0
Posts: 11
Quote:
Originally Posted by liamdawe View Post
I had the same issue for two days, you need to opt out of the beta, steam will restart.

Close steam again and open it, it will then update back to old version and it will work.
yh and if you still can't get the beta to remove itself then manually go to the steam menu and select check for steam client updates while opted out
Sergmeister22 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2012, 08:33 AM   #13
tkrow21
 
Join Date: Jan 2009
Reputation: 84
Posts: 509
Quote:
Originally Posted by Sergmeister22 View Post
yh and if you still can't get the beta to remove itself then manually go to the steam menu and select check for steam client updates while opted out
Thanks a lot man!
tkrow21 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2012, 09:30 AM   #14
hoangel
 
 
 
Join Date: Aug 2012
Reputation: 0
Posts: 10
thank mate finally i can headshot somebody :d
hoangel is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2012, 09:42 AM   #15
yapchagi
 
Join Date: Dec 2004
Reputation: 21
Posts: 2,154
still won't work on me.
yapchagi is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > Counter-Strike: Global Offensive


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 06:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.