Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > Help and Tips

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-06-2012, 05:58 AM   #1
bra2accas
 
 
 
Join Date: Feb 2012
Reputation: 1865
Posts: 1,212
Red face why wont my sound work? :(

ok my hard drive died and bought a new one, reformatted with XP pro then put sp2 on it and all drivers including sound one + realtek HD I use a headset yet my sound still isint working. pink plug in the pink slot and green plug in the green IIRC faintly I had to do something in advanced sound options? but the bottom bit is grayed out. in Device manager there is no yellow question marks anyone a clue?
bra2accas is offline  
Reply With Quote
Old 10-06-2012, 09:17 AM   #2
zonkz
 
Join Date: Aug 2011
Reputation: 425
Posts: 1,610
Install sp3, otherwise you dont get updates.
If you read the notes about the holes they closed since sp3 is required, you had installed it allready


Make sure that you plug the plugs into the right adapter. I dont look at colors, i remember the place. As my cables have another color.

Try the driver on your motherboard cd. Uninstall the current one first. At least you would know if its the driver or something else causing this.

Quote:
Originally Posted by bra2accas View Post
and all drivers including sound one + realtek HD
Wait, you installed two sound drivers?
zonkz is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > Help and Tips


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 09:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.