Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > BioShock Infinite

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-27-2013, 09:33 AM   #1
BarryS
 
Join Date: Jan 2012
Reputation: 38
Posts: 171
Hide HUD & Crosshair .ini Tweak

Tweak this .ini >>

XGame.ini

Located here >>

(C:\Users\YOURUSERNAME\Documents\My Games\BioShock Infinite\XGame\Config)


HUD hide >>


Was:
[XCore.XScreenManager]
bUseDefaultSafeRect=true
SafeRectX0=0
SafeRectY0=0
SafeRectX1=1920
SafeRectY1=1200
MaxDefaultSafeRectAspectRatio=1

Became:

[XCore.XScreenManager]
bUseDefaultSafeRect=false
SafeRectX0=0
SafeRectY0=0
SafeRectX1=3840
SafeRectY1=2400
MaxDefaultSafeRectAspectRatio=1


Crosshair hide >>


Was:
[XCore.XClikHUDCrosshair]
ShowAnimationFrameName=Shown
HideAnimationFrameName=Hide
EnterCombatAnimationFrameName=EnterCombat
LeaveCombatAnimationFrameName=LeaveCombat
HitTargetAnimationFrameName=HitTarget
NotTargetingStateFrameName=Normal
TargetingStateFrameName=Targeting
FriendlyTargetStateFrameName=TargetingFriend
InvalidCrosshairFrameName=None
InCombatStateFrameName=EnterCombat_END
OutOfCombatStateFrameName=LeaveCombat_END
MaxSpreadInScreenDistance=500;
SpreadFrames=200

Became:

[XCore.XClikHUDCrosshair]
ShowAnimationFrameName=Hide
HideAnimationFrameName=Hide
EnterCombatAnimationFrameName=Hide
LeaveCombatAnimationFrameName=Hide
HitTargetAnimationFrameName=Hide
NotTargetingStateFrameName=Hide
TargetingStateFrameName=Hide
FriendlyTargetStateFrameName=Hide
InvalidCrosshairFrameName=Hide
InCombatStateFrameName=Hide
OutOfCombatStateFrameName=Hide
MaxSpreadInScreenDistance=500;
SpreadFrames=200

Thanks to Jonas and the folks on Guru3D for this.
BarryS is offline  
Reply With Quote
Old 03-27-2013, 01:00 PM   #2
ND1Razor
 
 
 
Join Date: Jan 2012
Reputation: 16
Posts: 36
Thanks for this, will make good use of it in the future.

Last edited by ND1Razor: 03-29-2013 at 04:30 PM.
ND1Razor is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2013, 03:20 AM   #3
Fitzroys
 
 
 
Join Date: Mar 2013
Reputation: 0
Posts: 1
Wowowo this is great!
But is there some way to bind this to a key? So it is not permanent?
Fitzroys is offline   Reply With Quote
Old 03-29-2013, 04:31 PM   #4
ND1Razor
 
 
 
Join Date: Jan 2012
Reputation: 16
Posts: 36
Some screens I took on medium settings. Would be nice if this was posted on the community guides page.
ND1Razor is offline   Reply With Quote
Old 03-30-2013, 01:23 PM   #5
angrykenji
 
Join Date: Jan 2009
Reputation: 140
Posts: 786
Quote:
Originally Posted by Fitzroys View Post
Wowowo this is great!
But is there some way to bind this to a key? So it is not permanent?
please!!
angrykenji is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2013, 06:52 AM   #6
Friction98
 
 
 
Join Date: Dec 2011
Reputation: 0
Posts: 34
anyone know if we can enable the console in this?
Friction98 is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2013, 06:50 AM   #7
chil8
 
 
 
Join Date: Apr 2013
Reputation: 0
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by Fitzroys View Post
Wowowo this is great!
But is there some way to bind this to a key? So it is not permanent?
this would be really interesting
chil8 is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2013, 07:24 AM   #8
LastSon
 
Join Date: Mar 2009
Reputation: 15
Posts: 293
Quote:
Originally Posted by ND1Razor View Post
Some screens I took on medium settings. Would be nice if this was posted on the community guides page.
That's medium? See even when the game isn't maxed it's still beautiful. More proof that with enhancements an aging engine can still be great. I play it maxed, but they def need to patch the texture loading/stuttering issue. Still had a blast playing it though.
LastSon is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2013, 08:19 AM   #9
HitDeity
 
 
 
Join Date: Sep 2009
Reputation: 364
Posts: 2,231
Quote:
Originally Posted by LastSon View Post
That's medium? See even when the game isn't maxed it's still beautiful. More proof that with enhancements an aging engine can still be great. I play it maxed, but they def need to patch the texture loading/stuttering issue. Still had a blast playing it though.
Have you tried the fix listed in this thread: http://forums.steampowered.com/forum....php?t=3102887
Fixing Lag/VSYNC
I stopped about 95% of my lag and stuttering problems. Made a huge difference.

@ND1Razor: nice screens! Is it okay if I grab them?
HitDeity is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2013, 01:23 PM   #10
palemouse
 
Join Date: Feb 2010
Reputation: 10
Posts: 14
This is a hack, per the rules of the forum, please delete this thread. Lol Jk.
palemouse is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2013, 05:33 PM   #11
HitDeity
 
 
 
Join Date: Sep 2009
Reputation: 364
Posts: 2,231
Cool

Quote:
Originally Posted by palemouse View Post
This is a hack, per the rules of the forum, please delete this thread. Lol Jk.
Oddly enough, .ini tweaks aren't considered in the same vein as hacks. Just remember it for future reference.
HitDeity is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2013, 03:06 PM   #12
jim2point0
 
Join Date: Jun 2011
Reputation: 229
Posts: 1,583
Quote:
Originally Posted by palemouse View Post
This is a hack, per the rules of the forum, please delete this thread. Lol Jk.
Hacks are against forum rules? What constitutes a "hack?" I'm using a custom tool I've created to toggle the HUD on and off while in-game, as well as a few other nifty things for screenshots (free camera, no-clip, timestop) but I'm not sure if I'm allowed to share it here.
jim2point0 is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > # - C > BioShock Infinite


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 06:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.