Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > General Steam Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-16-2013, 06:15 PM   #1
Darth Z
 
 
 
Join Date: Jun 2010
Reputation: 1122
Posts: 3,663
Item Showcase

Is there a way to remove items from the showcase?

Not changing, but resetting, like if I put the maximum number of item slots in it, but then want to go back to like half leaving the rest empty again.
Darth Z is offline  
Reply With Quote
Old 05-19-2013, 06:40 PM   #2
Ivanmckt
 
 
 
Join Date: Apr 2011
Reputation: 0
Posts: 9
I have the same issue, figured googling it would give me the answer :/ apparently not

bump.
Ivanmckt is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2013, 11:49 PM   #3
PHLFANJAN
 
 
 
Join Date: Sep 2010
Reputation: 52
Posts: 366
Remove those items somehow from your inventar and get them back. You need a friend who you can trust tougth.
PHLFANJAN is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2013, 09:31 AM   #4
donham
 
Join Date: Jan 2013
Reputation: 237
Posts: 168
Quote:
Originally Posted by PHLFANJAN View Post
Remove those items somehow from your inventar and get them back. You need a friend who you can trust tougth.
And if those items are really valuable, first change them to rubbish ones, and that should your friend turn nasty, the sting won't be bad.
donham is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2013, 10:03 AM   #5
Maurog
 
 
 
Join Date: Jun 2009
Reputation: 208
Posts: 547
To remove an item from the item showcase, replace it with DOTA2, save the showcase, then go to the market and put that DOTA2 on sale, problem solved. You can later cancel the market listing if you want.
Maurog is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2013, 10:38 AM   #6
Shellshock9
 
 
 
Join Date: Aug 2012
Reputation: 13
Posts: 159
If there is really no way to remove certain items from one's showcase, make sure to create a thread in the Steam Trading Group and ask them to implement such a feature.
Shellshock9 is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2013, 01:49 PM   #7
Solid Sawyer
 
 
 
Join Date: Jul 2010
Reputation: 37
Posts: 714
I want a way to empty my item showcase too. This is so lame. Another complaint I have is they should allow us to pick and choose which badges to display in the badge showcase.
Solid Sawyer is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2013, 02:56 PM   #8
DoubleD
 
DoubleD's Avatar
 
Volunteer Moderator
Join Date: Jan 2005
Reputation: 5983
Posts: 31,460
Don't know why there is not an option? It would be nice addition. There is an oprion to select what games to show or what achievements you want to show Maybe in any update?

__________________
Tripping the Light Fantastic


Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose..
DoubleD is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2013, 05:37 AM   #9
element_boy6522
 
 
 
Join Date: Aug 2010
Reputation: 49
Posts: 130
If you don't want to bug a friend about it, here's what you can do:

- Put the same crate in all the slots you want to empty.

- Delete that one crate.
element_boy6522 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2013, 09:29 PM   #10
chryco4
 
 
 
Join Date: Jan 2012
Reputation: 0
Posts: 1
Quote:
Originally Posted by element_boy6522 View Post
If you don't want to bug a friend about it, here's what you can do:

- Put the same crate in all the slots you want to empty.

- Delete that one crate.
This solution works!
chryco4 is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Discussions > General Steam Discussion


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 08:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.