Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > Heroes of Annihilated Empires

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-29-2008, 01:00 PM   #1
noctuk
 
Banned
Join Date: Sep 2007
Reputation: 0
Posts: 358
Graphical Text Corruption in vista

This is a friend's game that's having the problem, since his account in here hasnt been activated yet. Here's his problem:

Quote:
Bought this game on steam and it does not work correctly , when you load the game it comes up with a lack of agp memory and i need to set my AGP memory in bios

http://e.imagehost.org/0926/Clipboard02.jpg

Clicking ok and the game ends up looking like this

http://e.imagehost.org/0157/Clipboard01.jpg

GTX 260 , Q6600 , 8GB , Latest Drivers on everything!

Many other threads detailing the problem from other users

http://forums.techguy.org/games/7664...s-problem.html
http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=278353
http://www.octopusoverlords.com/phpB...hp?f=2&t=62244
http://www.gsc-game.com/index.php?t=...=28&offset=240
http://www.gamefaqs.com/boards/genme...topic=47014348

Looks like a refund is needed with steam purchase.
Can anyone provide suggestions?

thanks!

edit. The threads were wrong, here are the corrected ones.
thanks again!

Last edited by noctuk: 12-29-2008 at 01:24 PM.
noctuk is offline  
Reply With Quote
Old 12-29-2008, 06:28 PM   #2
Crazy | Don
 
Guest
Posts: n/a
thats basically my rig except that ive got 4gigs of ram. and ive got exactly the same problems.

it seems like noone cares though :P
  Reply With Quote
Old 12-30-2008, 05:04 AM   #3
somewhatdamaged
 
Join Date: Nov 2008
Reputation: 0
Posts: 19
Same problem here, looks like Steam will be dishing out some refunds.
somewhatdamaged is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2008, 09:57 AM   #4
Saryk
 
Join Date: Jun 2008
Reputation: 0
Posts: 28
Same problem here! Is there a fix?
Saryk is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2008, 11:26 PM   #5
Greg Vederman
 
Guest
Posts: n/a
There may be some light at the end of the tunnel.

I found a relatively new patch for the retail version of HoAE, seemingly from this year, that's supposed to fix this specific problem:

http://www.strategyinformer.com/pc/p...res/patch.html

Patch notes: "Allows to launch games of Cossacks 2 series and Heroes of the Annihilated Empires with the new graphic cards with high graphic memory. These games previously crashed with a AGP-memory shortage message."

I have no way of testing it, of course, because STEAM doesn't allow outside patching, but I'm hoping that if we all file separate help tickets, directing Valve support to the patch, they'll be able to quickly integrate it into the STEAM version.

I figure it's worth a shot. I enjoyed this game back in the day, and personally, I'd rather have it working than accept a refund.

Cheers,

-Vede
  Reply With Quote
Old 12-31-2008, 04:45 AM   #6
Crazy | Don
 
Guest
Posts: n/a
Aye i im still hoping... :P
  Reply With Quote
Old 12-31-2008, 10:33 AM   #7
Neilsouth
 
Guest
Posts: n/a
Finally i got authorized

Anyhoo

I've tried that supposed patch fix for high memory cards all it does is stop the crashing in game with the AGP-memory shortage message. It does not fix the agp bios memory message on start up or the visual text corruption. I've tried this on a friends system who has vista 64 and the retail game which was not steam. So as of yet STILL no fix.




Q6600 @ 3ghz / Vista 64BIT / 8GB Memory / GTX 260 @ 710/1200
  Reply With Quote
Old 12-31-2008, 05:23 PM   #8
Neilsouth
 
Guest
Posts: n/a
I'm going to try Windows 7 32bit , seperate partition dual boot..
  Reply With Quote
Old 01-01-2009, 12:54 PM   #9
ZootSuitBryon
 
Join Date: Feb 2008
Reputation: 3
Posts: 29
I'm having the same problem, but running a Vista 32-bit with a 1GB GTX 280 card. Anyone put in a support ticket and hear anything back? I just put in my ticket - I don't think the support people actively read or respond on the forums.
ZootSuitBryon is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2009, 05:30 PM   #10
Neilsouth
 
Guest
Posts: n/a
I tried windows 7 and no change , i give up on this game and its support... Seems the only way to get it to work right is to have an agp graphics card or maybe xp
  Reply With Quote
Old 01-01-2009, 06:45 PM   #11
noctuk
 
Banned
Join Date: Sep 2007
Reputation: 0
Posts: 358
Hey man, so, did you manage to get the game working?
noctuk is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2009, 01:21 AM   #12
Neilsouth
 
Guest
Posts: n/a
Nope , gave up with it
  Reply With Quote
Old 01-02-2009, 02:26 AM   #13
noctuk
 
Banned
Join Date: Sep 2007
Reputation: 0
Posts: 358
Quote:
Originally Posted by Neilsouth View Post
Nope , gave up with it
Damn, so are you gonna ask for a refund? Problem is i dont think valve allows refunds.
noctuk is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2009, 04:50 AM   #14
Crazy | Don
 
Guest
Posts: n/a
Right now i dont really care for a refund, i just want valve or who ever to say something to this...
  Reply With Quote
Old 01-02-2009, 05:17 AM   #15
Neilsouth
 
Guest
Posts: n/a
I'd put a tenner down that nobody staff wise will respond to this thread...

  Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > Heroes of Annihilated Empires


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 11:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2012, All Rights Reserved.