Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > Killing Floor

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-24-2009, 04:21 PM   #1
goodBEan
 
 
 
Join Date: Aug 2007
Reputation: 6
Posts: 233
Red face Multi montior problem

I have a dual monitor setup with resolution 2 displays of 1440*900. When I load up killing floor at full screen on the main monitor, the mouse cursor comes out on the other monitor. So when I turn right to fire my gun, the mouse cursor shows up on the second screen and then a click does the same as a alt+tab. The mouse does not lock onto the main monitor.
goodBEan is offline  
Reply With Quote
Old 07-24-2009, 04:28 PM   #2
Yoshiro
 
Yoshiro's Avatar
 
Tripwire Interactive
Join Date: Oct 2004
Reputation: 1584
Posts: 5,689
My only guess would be to try running it in windowed mode and have it fill up the monitor of your choice.
Yoshiro is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2009, 10:17 PM   #3
goodBEan
 
 
 
Join Date: Aug 2007
Reputation: 6
Posts: 233
tried window mode, did the same thing. The mouse pops out, this needs to be fixed.
goodBEan is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2009, 10:26 PM   #4
zYnthetic
 
zYnthetic's Avatar
 
Killing Floor Dev
Join Date: Apr 2009
Reputation: 133
Posts: 260
What OS? Are you using an overlay/widget on the desktop or a WM that modifies dinput.dll?
When running windowed make sure CaptureMouse=True under [WinDrv.WindowsClient] in KillingFloor.ini.
zYnthetic is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2009, 07:53 PM   #5
goodBEan
 
 
 
Join Date: Aug 2007
Reputation: 6
Posts: 233
Sorry its been a while since i responded.

I already found a temp solution, I just run this program that locks the cursor to one screen and run kiling floor in full screen.

I am running windows vista home premium-64 bit, The only other stuff I am running is the windows sidebar, but that has never caused this problem in any other game.


I just checked killingfloor.ini , in every instance of "capturemouse" its true.
goodBEan is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2009, 09:20 PM   #6
Tyrael4
 
Join Date: Jul 2008
Reputation: 6
Posts: 365
might be a silly suggestion, but have you tried alt+enter a couple times to see if that fixes it? i know my kf likes to start windowed sometime so i accidentally click over to the other screen, but alt+enter always puts me back in fullscreen
Tyrael4 is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2009, 06:43 PM   #7
Stebok
 
Join Date: Dec 2008
Reputation: 3
Posts: 635
im using 3 monitors + TV. this problem does not happen to me. check your video card settings... I dont know how it is in nVidia though.
Stebok is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2009, 09:42 PM   #8
goodBEan
 
 
 
Join Date: Aug 2007
Reputation: 6
Posts: 233
Even with the program I use to lock the mouse has failed. I am jarateed off about this.
(this is after the ak47/katana udate)

here is some details about my system

Windows Vista Home Premium (x64) Service Pack 2 (build 6002)
2.30 gigahertz AMD Phenom 9600 Quad-Core
Board: MSI MS-7374 1.0
Bus Clock: 200 megahertz
BIOS: American Megatrends Inc. V3.5 05/06/2009
8192 Megabytes Installed Memory
NVIDIA GeForce 9800 GT [Display adapter]
LGE W1952 [Monitor] (19.1"vis, March 2008) (2x)


Quote:
Originally Posted by Tyrael4 View Post
might be a silly suggestion, but have you tried alt+enter a couple times to see if that fixes it? i know my kf likes to start windowed sometime so i accidentally click over to the other screen, but alt+enter always puts me back in fullscreen
Tried that, diddn't work
Quote:
Originally Posted by Stebok View Post
im using 3 monitors + TV. this problem does not happen to me. check your video card settings... I dont know how it is in nVidia though.
I don't see how my video card settings can get in the way of the game not capturing the mouse.

Last edited by goodBEan: 08-20-2009 at 09:48 PM.
goodBEan is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2010, 09:42 AM   #9
Fields of Blue
 
 
 
Join Date: Apr 2009
Reputation: 5
Posts: 150
Reviving old thread with hopes to get some information. I'm having the same problem; Link to the other thread I started http://forums.steampowered.com/forum...3#post15817053
Fields of Blue is offline   Reply With Quote
Reply

Go Back   Steam Users' Forums > Steam Game Discussions > H - L > Killing Floor


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT -7. The time now is 09:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Site Content Copyright Valve Corporation 1998-2014, All Rights Reserved.